Ovaj sadržaj zahtijeva Adobe Flash Player v.10 ili višu.. Preuzmi Flash

ALL STARS je jedan od vodećih njemačkih i svjetskih proizvođača sportske prehrane i dodataka prehrani. Vrlo široka linija pokriva sve, body building, fitness, vrhunski profesionalni sport općenito ili rekreativno bavljenje sportom općenito.

ALL STARS kao ime u svijetu vrhunskih sportaša veže se uz vrhunsku kvalitetu i učinkovitost. Naš široki asortiman uključuje dodatke za izgradnju mišića, gubitak masnoće i gubitak tjelesne težine i poboljšanje izdržljivosti. Za naše proizvode koristimo isključivo visoko kvalitetne sirovine! Vrhunski okusi i formule su naša prednost. Naš cijeli asortiman je ispitan od strane nutricionista i potpuno u skladu s odredbama njemačkog i zakona Europske unije o hrani.

ALL STARS je jamstvo da možete biti sigurni da ćete uvijek dobiti kvalitetan proizvod koji će zadovoljiti vaše visoke standarde.

Također smo uveli sveobuhvatan sustav anti doping kontrole. Za naše proizvode koristimo samo popis sastojaka koji nisu uvršteni na popis MOO-a.

Glavno geslo našeg rada je kvaliteta, kvaliteta i kvaliteta. Provjerite zašto se vrhunski sportaši, kada jednom probaju ALL STARS, vrlo teško odlučuju za bilo koje drugo ime!